Lucie revival 2017 (header background)

Nejbližší koncerty

31
Pro
2021
Plánovaná vystoupení zveřejníme po uvolnění vládních nařízení. Díky za trpělivost a pochopení.
Zobrazit vice

Martin Ruttner

Zpěv a baskytara

Kromě kapely Lucie Revival je stálým členem skupiny LSD, se kterou v současné době chystá po 13-ti letech materiál na nové CD, které snad vyjde do konce roku 2018. Ukázky z jeho tvorby naleznete v diskografii.

Kapely:

Demonstration (1990-92)
Ferat (1992-93)
Vizir (1994-94)
Kečup (Ketchup) (2001-04)
LSD (1993- dosud)

Diskografie:

Demonstration Onen svět 1991 (MC demo) vlastní náklad
Ferat Rainhold 1993 (LP, CD, MC) Bonton
LSD Kousek z nás 1996 (MC demo) vlastní náklad
LSD Na popel 1998 (CD, MC) Avik
LSD Namalovanej svět 2000 (CD, MC) Avik
Ketchup Planety 2001 (CD, MC) Popron
Kečup Best of 2003 (CD, MC) Popron
LSD II tisíce 5 2005 (CD) Avik
LSD Radio live 2007 (DVD) Avik

Hostování:

Zvláštný škola Desítka – vokály 2002 (CD) Avik

Výběry:

LSD – Nebudem si lhát Rockové balady 1 1993 (CD, MC) Monitor
LSD – Ráno Rockové balady 2 1994 (CD, MC) Monitor
LSD – Špinavý ráj chudých Klaunova zpověď 1994 (CD, MC) Monitor
cover verze písní Petra Nováka
LSD – Nevinná Západočeský rock 1 1999 (CD) Avik
Ketchup – Ať si mě najdou Hudební festival Děčín 2001 (CD) AS Happy

Ostatní:

Divadlo Milenium v Praze – účinkování v muzikálu Starci na chmelu (2001-02)

Jarda Krásný

Zpěv a kytara

V současné době kromě Lucie Revival vystupuje občas se skupinou Starý Psi jako host.

Kapely:

Tanit (1998-99)
LXP (1999-2000)
Hall Of Fame (2000-06)
CI-5 (2004-07)
Haumeny (2006- ??)
Starý Psi (2007- dosud)

Diskografie:

Hall Of Fame – Hall of fame 2003 (CD) vlastní náklad
Hall Of Fame – Rensposible anxiety 2004 (CD) vlastní náklad

Hostování:

Tanit Time 1999

Jirka Šneberk

Zpěv a kytara

Jeho hudební účinkování je velmi obsáhlé a doplníme ho později. Snad jen namátkou je jeho stálá spolupráce s Jaroslavem Samsonem Lenkem, vystupoval také jako host se skupinou OLYMPIC na jeho turné ke 40-ti letům a kromě kytary a zpěvu se věnuje kameře, zvuku a nahrávání s různými umělci.

David Švandrlík

BICÍ

Kromě LR občas vystupuje s různými hudebními tělesy.

Kapely:

Akcent
Dan Dobiáš Band
Fobie
MSP
Okii Band
Leader
LSD
POPs

Diskografie:

Akcent Zase jsem klidnej 2001 (CD) vlastní náklad
LSD Radio live 2007 (DVD) Avik

Hostování:

Dan Dobiáš PoPrvý 2003 (CD) Popron MSP 11+1 2003 (CD) Supraphon
ILL FISH – live

FOTOGRAFIE

 

Zde si můžete prohlédnout a stáhnout naše propagační fotografie. Fotky z koncertů najdete na našich facebookových stránkách zde. Na fotografie se dostanete v sekci KONCERTY, přes odkaz, který bude označen ikonou fotografie (pokud fotografie budou dostupné).